Rusztikus bortartó diófa rönkből

rusztikus bortartó

A legtöbb ember szereti a bort, egyesek magában, mások fröccsként fogyasztják, a számtalan fajta és variáció közül mindenkinek megvan a maga kedvence. Persze, azért fontos a tárolás, kínálás módja is, a rusztikus bortartó pedig bármilyen teret képes feldobni. Érdemes mellette dönteni, hiszen ugyanolyan jól mutat a konyhában, nappaliban, mint például a filagóriában található asztalon vagy a borospincében.

Az arapapagaj.hu webshop kínálatában szereplő rusztikus bortartó finom görbülete művészi jelleget ad, bár közben eléggé egyszerű kialakítású ahhoz, hogy bármilyen otthoni stílushoz illeszkedjen. Az állvány legfeljebb 3 palackot képes befogadni, de egy esti borozáshoz elegáns megoldás a középső horonyba helyezni a borosüveget, a két szélsőbe a poharakat.

Ez a rusztikus bortartó egyedileg gyártott, anyaga szárított, hántolt és csiszolt diófa. A fát két réteg festékkel és egy réteg fényes lakkal kezelték. A rusztikus bortartó testét képező farönk kitámasztás nélkül is megáll az asztalon vagy a polcon.