Leesés gátló a nyugodt alvásért

leesés gátló

Egy kisbabának fontos, hogy minden körülmények között biztonságban érezze magát. Alvás közben az újszülötteknél a puha, plüss anyagból készült leesés gátló szerepe, hogy megakadályozza a baba elfordulását. Az altatás folyamatát is segíti a zenélő figura, ami 10 perc után kikapcsol, ezáltal nyugodt, pihentető alvásban lesz része. Anyaga pamut, mosógépben mosható.

A fémszerkezetű hálós támasz 1,5 éves kortól 5 évesig ajánlott. Felszerelése egyszerű, a matrac alá illesztve tökéletes védelmet biztosít. Ha nem használjuk, akkor egy mozdulattal összehajtjuk és az ágy alá rejtjük. Az egyik legismertebb márka a Chipolino, aminek termékei minőségi anyagból készülnek és folyamatosan új dolgokkal jelenik meg a piacon.

Minden termékük megfelel a szigorú előírásoknak, így a leesés gátló is biztonságos, mivel a baba védelmére lett megalkotva. Az oldalon számos termék megtalálható, ami a fürdetéshez, alváshoz, etetéshez és játszáshoz szükséges. Minőségi áru kapható, megfizethető áron. Rendelését pár napon beül házhoz szállítják.