Agárdi pálinka a gyümölcsök ízével és illatával

agárdi pálinka

Magyarország igazi nagyhatalom, ha pálinkáról van szó, ehhez nem is fér kétség. Az Agárdi pálinka kiemelkedik a legtöbb hasonló ital közül, az egyedülálló zamatának köszönhetően. Az italok terén is lehet gyengét, középszerűt vagy egészen fantasztikus nedűt alkotni.

Az Agárdon készült nedű az utóbbi jelzővel ellátott fajták közé sorolandó és ezt szerencsére már sokan megtapasztalhattuk. A Sreiner tanyáról kikerült italokban pompásan köszön vissza a hamvas szilva, cigánymeggy, kajszibarack, zamatos cseresznye és rengeteg más hazai gyümölcs

. Az Agárdi pálinka ízében és illatában is magába foglalja mindazt, ami minőségi, különleges és magyar. Mi a titka ennek a felséges italnak?

Egyrészt az, hogy a Velencei-tó környékén tökéletesek a klimatikus viszonyok a gyümölcstermesztéshez, másrészt pedig az Agárdi pálinka készítőinek a minőség mindig fontosabb volt, mint a mennyiség. Az italok az üzemből ugyanis limitált mennyiségben kerülnek a polcokra. Ugye Önnek is kedve támadt egy kis kóstolgatásra?