Jó mestervonal, igazi reiki mester

reiki mester

Sokan szeretnének belevágni az egyetemes energiával való gyógyításba, de ehhez megfelelő tanító kell. A megfelelő reiki mester kapcsolata ahhoz az Usui senseihez vezet el, aki megvilágosodott emberként hozta ezt a minőségi energiaszintet. Mert ugye nem mindegy kitől tanulunk, mit ad át nekünk és mit nem. Lehet, hogy hihetetlennek tűnik, de ha mondjuk energiaátvitelkor a küldő ideges, mi is megkapjuk a szorongását, tehát nagyon fontos a jó és hozzáértő oktató.

Mindenkinek az a legjobb, ha kiváló és tapasztalt reiki mester a tanár, aki szeretettel beszél erről. Egy ilyen tananyag felvételekor jegyzeteljünk, hogy miután véget ért a program, fel tudjunk eleveníteni mindent, ne felejtsünk el semmit!

Persze nem árt, ha egy nagytudású reiki mester tart csoportokat, akár online is, van közössége vagy klubja, hogy oda betérve a kérdéseinkre megkaphassuk a válaszokat. Természetesen a jó mester hitelességéhez hozzátartozik, hogy az eredeti, igazi tanítást oktatja, nem tesz hozzá mást és nem is vesz el belőle.