Mennyei kikapcsolódás a fürdőgolyó használatával

Természetes összetevők, kellemes hatás

Egy fárasztó nap után nincs is kellemesebb időtöltés a lazító lubickolásnál. A mai rohanó világban szükséges alkalomadtán relaxációs tevékenységeket végezni és kizárni a mindennapi stresszt, akár csak rövid időre is. A fürdőgolyó pompás élményt nyújt és természetes alapanyagai jóvoltából, kellően ápolja a bőrt.

A kézműves, naturista termék friss kecsketejből és növényi olajokból készül. A termékpalettát képező portékák, a sokrétű szakmai tudás és tapasztalat által lettek megalkotva.

A kecsketej pH értéke nagyon hasonló az emberi felhám kémhatásához, így nem okoz irritációt a használata során. A fürdővízbe pottyanó kis labdácska nemcsak élvezeti értékkel bír, hanem nagymértékben feltölti az epidermiszt vitaminokkal és ásványi anyagokkal egyaránt, selymes puhaságot kölcsönözve.

Mindamellett, hogy a fürdőgolyó megfelelően hámlaszt, tisztít és felveszi a harcot az ekcémás, pattanásos panaszokkal, luxusélményt is nyújt a zsúfolt hétköznapok szürkeségében. Ha eddig nem élt a fürdőgolyó nyújtotta kikapcsolódással, ideje beszereznie a készleten lévő termékek egyikét.