A vonalkód nyomtató ipari alkalmazásra is jó

Vonalkód nyomtató

Rohanó világunkban lényeges szempont, hogy mindent azonosítani tudjunk, lehetőleg a legrövidebb idő alatt. Így a cégeket, kis- és nagyvállalkozásokat egyaránt törvény kötelezik arra, hogy vonalkód nyomtató révén felcímkézzék a termékeiket, még ha azok nem is gyártósoron készülnek és a folyamat nem automatikus.

A vonalkód úgy van megszerkesztve, hogy tartalmazzon minden információt az adott termékről, amire szükség lehet az eladásnál, visszavételnél, esetleg reklamálásnál. Szóval mindent tud, ami alapján azonosítható a tárgy.

A vonalkód nyomtató többféle is lehet, attól függően, hogy mire szeretnénk használni, mekkora a napi igény. Az asztali címkenyomtató irodai környezetben használható leginkább, ugyanis kicsi helyet igényel. Az irodában is szükség lehet a vonalkódos matricákra, például dokumentumok jelölésénél.

Az asztali vonalkód nyomtató napi 200 és 1000 etikett létrehozására alkalmas. A közepes és nagyteljesítményű eszközök már inkább ipari környezetben való használatra jöttek létre, amelyek napi több mint 1000 címkét tudnak kiadni.