A Maestro kilincs antibakteriális bevonattal rendelkezik

Különleges kilincsek a kínálatban

A szakemberek véleménye mindig segítségül szolgál a termékek megvásárlása során. Amikor az építkezés vagy a felújítás a téma, érdemes figyelembe venni a hozzáértő mesteremberek szemléletét, így elkerülhető a tévedés. A Maestro kilincs termékfelhozatalában számos, minőségileg megmunkált fogantyú elérhető.

A csomag tartalmaz minden nélkülözhetetlen kiegészítőt, ami a beszereléshez szükséges. A beszerzés pillanatában fontos olyan terméket választani, ami beleillik a lakásban kialakított környezetbe.

A nemesfémekből készülő Maestro kilincs dupla lakkozást kap, így hosszú időn át megtartja a fényét és nem kopik meg. A termékről bővebb információ elérhető a Maestro kilincs webáruház oldalán.

A márka a fő termékvonalat alkotja közel két évtizede, a tartósságának köszönhetően. A fogantyúkarok egyszerűen felszerelhetőek az ajtókra és az ablakokra egyaránt. Újdonságként, az online boltokban elérhető az antibakteriális bevonatú termék is, ami roppant időtálló és képes a felületén lévő kórokozók 99 %-át elpusztítani.