Városi kerékpár mindennapos használatra

városi kerékpár

Ahhoz, hogy egy bicaj minden igényünket ki tudja elégíteni és hosszútávon is kiszolgáljon, fontos, hogy a céljainknak megfelelően kerüljön kiválasztásra. Amennyiben ügyintézéshez, munkába, iskolába járáshoz, illetve a közeli parkban való tekeréshez keresünk kétkerekűt, akkor a városi kerékpár lehet a tökéletes számunkra.

Ez kimondottan úgy lett kialakítva, hogy akár öltönyben/szoknyában is kényelmesen lehessen használni, könnyen át tudjuk lépni a vázat, ha pedig hirtelen kell megálljunk, az se okozzon problémát. A városi kerékpár fel van szerelve a forgalomban nélkülözhetetlen lámpákkal, sárvédőkkel és a csomagszállítás megkönnyítéséhez csomagtartóval és/vagy kosárral is bír.

Rövidebb és hosszabb távok megtételére egyaránt alkalmas, hiszen a speciális váz és a nyereg-kormány kombináció is a komfortos használatot segíti elő, így a nagyvárosokban is hű társunk lehet egy ilyen bringa. Sőt, a megjelenését is teljesen személyre szabhatjuk, hiszen annyiféle városi bringa kapható, hogy egészen biztosan találunk közöttük olyat, ami a stílusunkhoz, személyiségünkhöz maximálisan passzol.