Wifi szobatermosztát esztétikus kialakítással

wifi szobatermosztát

A Honeywell intelligens hőszabályzók használata nagyon egyszerű, mivel internetkapcsolattal bárhonnan vezérelhetőek. Persze hagyhatja azt is, hogy a virtuális kerítés alkalmazás segítségével automatikusan igazodjon az ütemtervéhez. Ennek a funkciónak köszönhetően, a wifi szobatermosztát energiát takaríthat meg, ha Ön éppen nincs otthon és fenntarthatja a szükséges hőmérsékletet, amikor hazatér.

A Honeywell hőszabályzók csodálatos kivitelűek. A Lyric Round sorozat modelljei például kerek alakúak és érintőképernyősek. A felületükön van egy LED kijelző is, ami az elvégzett funkciótól függően, különböző színű fényt vetít a wifi szobatermosztát köré.

A piros a fűtést, a kék a hűtést, a zöld pedig az energiatakarékos üzemmódot jelenti. Annak érdekében, hogy nagyobb kényelmet biztosítson az otthonában, a hőmérséklet mellett, ezt a modellt használhatja a páratartalom megtekintésére és beállítására is. Az úgynevezett Fine Tune Funkció révén, ezzel a wifi szobatermosztáttal megjeleníthetőek a kinti hőmérsékleti mutatók is.