Tronsmart Onyx Ace fülhallgató elegáns kinézettel

Tronsmart Onyx Ace

A vezeték nélküli eszközök egyre nagyobb teret hódítanak. Sok ember nem szereti, ha minden irányban kábelekbe akad, márpedig az elektromos eszközeinket valahogyan össze kell kötni. A Tronsmart Onyx Ace elegáns fehér színű vezeték nélküli fülhallgatók az újabb generációs eszközök közé tartoznak. Pontos tervezéssel kiválóan illeszkednek a fülkagylóba. Folyamatos kapcsolatot biztosítanak Bluetooth segítségével azzal az eszközzel, amihez kapcsolva vannak.

A Tronsmart Onyx Ace 5 óra folyamatos lejátszási időre képes egyetlen feltöltéssel és 24 órán át, amennyiben a tartódobozában van. A doboz USB csatlakozóval ellátott, amin keresztül tölthető. A Tronsmart Onyx Ace tervezői sok mindenre gondoltak és semmit sem bíztak a véletlenre.

A pici súly nem terheli meg a fület, emellett vízálló és ellenáll az izzadtságnak. Dobozzal együtt egy kis zsebben vagy nagyobb pénztárcában is elfér. Egyszerűen kezelhető, annak ellenére, hogy minden funkció megtalálható rajta. A benne található Qualcomm® chip biztosítja a folyamatos hangot, akárcsak egy vezetékes hangszórónál.