Motivációs idézetek, ha kifogyunk a lelkesedésből

motivációs idézetek

Alább hagyott a lelkesedése egy projekt kapcsán? Legyen az életmódváltás, tanulás, versenyre készülés, szükségünk van olykor egy löketre, hogy kitartsunk a teljes megvalósításig. A motivációs idézetek remek eszközök erre a célra. Keressünk az általunk kitervelt utat már bejáró szereplőket, olvassunk utána a beszédeiknek, nézzünk videókat, interjúkat.

Motivációs idézetek olvasása mellett, hasznos módja a kitartás erősítésének, ha önfejlesztő, önismereti anyagokat is alkalmazunk. Segítenek megérteni a miérteket, valójában mi okból vágtuk bele a fejszénket abba a bizonyos projektbe és miért fontos, hogy a végéig vigyük. Motivációs idézetek léteznek az egy-két szavastól a többsoros változatokig, hosszúságuk nem befolyásolja hatásosságukat.

Legjobb motivációs idézetek élő legendáktól

Vannak olyan hírességek, akiknek a nevét szerte a világon ismerik. Nem feltétlenül tőlük származnak a legjobb motivációs idézetek, de ha valaki neve bejárja az egész bolygót, az a személy már letett valamit az asztalra. Érdemes inspirálódni olyan élő legendák anyagaiból, mint például Arnold Schwarzenegger, aki bármit kitervelt az életében, bármiről álmodozott, azt meg is valósította. Sokszor segít, legfőképp ha nehézségekkel küszködve indulunk, az olyan információ valamelyik hírességről, amiben az illető az útjába álló akadályokról vagy lelki küzdelmeiről beszél.

Dolph Lundgren könyvében elárulja, hogy saját apja nehezítette meg az életét és elmeséli, miként lett ennek ellenére sikeres. Hogy a hölgyek se maradjanak ki a sorból, Michelle Obama is beavat minket abba, hogy milyen rögös út vezetett addig, míg First Lady-nek szólították. Viola Davis színésznő már-már borzasztó őszinteséggel ír mély szegénységben töltött gyermekkoráról. Ha egy-egy több száz oldalas könyvet nem is veszünk a kezünkbe a legjobb motivációs idézetek megtalálásáért, szösszeneteket biztosan találunk a céljuk érdekében, a végsőkig kitartó személyektől. A legjobb motivációs idézetek címkét alkalmazva, már nem csupán a keresőben tudunk böngészni. Külön erre a profilra épülő nagyszerű közösségi oldalakat is találunk.