Kerékpártartó vonóhorogra a család kényelméért

Kerékpárok és kiegészítők

Amikor utazásra kerül a sor, esetleg költözni kell, nemcsak dobozokra lesz szükségünk. A kerékpártartó vonóhorogra szerelése után egy lépéssel könnyítünk az ellátandó feladatokon.

Szerencsére az autók legnagyobb része rendelkezik vonóhoroggal, így a nagyobb súlyú biciklikkel sem fog meggyűlni a bajunk. A legtöbben megbirkóznak a fémvázak emelgetésével, annak ellenére, hogy egészségügyi szempontból káros hatása lehet.

A tetőcsomagtartó nagy és szimmetrikus tárgyak szállítására lett kitalálva, a kétkerekű járműveket egyesével kéne lekötni, amennyiben többet szeretnénk vinni, mindig újra és újra meg kéne ismételni a műveletet, hogy sem a kanyarokban, sem a szembeszél miatt ne essenek le. A kerékpártartó vonóhorogra tökéletes választás lehet a rövidebb és a hosszabb utazásoknál.

Amennyiben olyan modellt választunk, ami rendelkezik külön támasszal, egyszerre több biciklit is magunkkal tudunk vinni. Ezáltal az egész család élvezheti a hétvégi kirándulásokat és a csomagtartóba is több hely lesz a túrafelszerelésnek.