Futó szobanövények nagy választékban

futó szobanövények

Vannak a lakásnak olyan részei, ahová növényeket nem lehet elhelyezni, pedig nagyon jól néznének ki valamilyen dekorációval. Szépen alkalmazhatóak a futó szobanövények olyan helyeken, ahol más növényt nem lehet tartani. Remekül mutatnak például egy magas szekrény tetején, illetve a galéria peremén is.

Általában függesztett cserépben lehet beszerezni ezeket a növényeket, de mi is könnyen beültethetjük. Sokan kedvelik a futó szobanövények konyhában történő elhelyezését, mert még akkor is szépen fejlődnek, növekednek, ha gőz éri a leveleiket. Ilyen típusú virágok nagy felhozatalával találkozhatunk a virag-online.hu webáruházban, ezt érdemes felkeresni akkor is, ha másfajtákat szeretnénk beszerezni.

A futó szobanövények között ismert a zöld levelű Sc. aureum, a rikítóan sárga neon vagy golden photos, a sötétzöld-fehér foltokkal díszített enjoy és a szürkészöld pöttyözött levelű pictus. Bármelyiket választja, garantáltan nem fog csalódni, mert gyönyörű, folyton zöld növényhez jut. Ráadásul ajándéknak is remek ötlet.

Print Friendly, PDF & Email