Kellemes hangulatú vendégház a Mátrában

vendégház Mátra

Hazánk tele van csodálatos vidékekkel, csak ezekről sokan még nem tudják, hogy pontosan merre találhatóak. A legtöbben ugyanis inkább a külföldi kirándulóhelyeket részesítették előnyben, nem sejtve, hogy mégis miről maradnak le, ha itthon nem néznek alaposabban körbe. A páratlan élményeket, kellemes pihenést kínáló vendégház Mátra térégében egyértelműen telitalálatos döntés.

Miért ezt válasszuk? Egyszerűen a hangulat elég ahhoz, hogy magával ragadjon. A tulajdonosok közvetlensége, a profi kiszolgálás, a kényelmes szobák, finom ételek mind olyan élményt nyújtanak, amiről kár lenne lemondani. A Kétkerék Vendégház Mátra szaunával és bringa kölcsönzési lehetőséggel várja az érdeklődőket.

Természetesen gyalog is bejárhatjuk a környéket, ami tele van minden irányba túraútvonalakkal. A svédasztalos reggeli biztosan elegendő energiát fog nyújtani a hosszú időtöltéshez a szabadban. Egy ilyen vendégház Mátra igazi főnyeremény, amit megéri minden évben újból felkeresni. A foglalás egyszerű, az árak kedvezőek, az élmények pedig frissek lesznek.