Akciós sövényvágók kaphatóak

sövényvágók

Szerencsére lassan a tél végéhez közeledünk, már észlelhetőek a természet megélénkülésének jelei. Amennyiben az udvarunkat bokorszegély vagy bokorkerítés díszíti, akkor annak karbantartására fokozottan ügyelnünk kell!

A sövényvágók lehetnek a segítségünkre abban, hogy ne fajuljon el a kezelhetetlenségig a helyzet. Nem csupán a sövény magasságát kell figyelemmel tartanunk, hanem széltében sem engedhetjük terjeszkedni a végtelenségig.

Érdemes megtekinteni a keziszserszamshop.hu webáruházban található sövényvágók kínálatát, ahol elektromos és akkus kivitelek közül is válogathatunk. Az alapvető különbség a két típus között, hogy előbbi villanykábelen keresztül kapja az áramot, utóbbi pedig feltölthető akkumulátorral rendelkezik.

A felhozatalból Makita, Hikoki és Dolmar sövényvágókat is megvásárolhatunk. Ezek népszerű, elismert márkák. Többségük jelentős leárazás alatt van, mert itt a szezonkezdet előtt sokunknak lehet szüksége kerti szerszámgépek készlet frissítésre, újításra, modernizálásra.