Hogyan válasszunk fülbevalót?

fülbevaló

Napjainkban nem könnyű feladat a megfelelő ékszer kiválasztása. Gondoljunk arra, ha a rengeteg fülbevaló előtt állunk és tudjuk, hogy csak egyet vihetünk haza magunkkal! Ilyenkor pár jól irányzott kérdés könnyebbé teheti a nézelődést.

Először is, válasszuk ki az alapanyagot! Ma a legfelkapottabb az ezüst és az arany, mivel árban is megfizethetőek és nem okoznak allergiát. Ezután gondolkodjunk el a méreten! Sokan szeretik a látványos darabokat, viszont ezek lehúzzák a fület és általában csak bizonyos alkalmakkor tudjuk használni.

Ha inkább egész napos viseletre keresünk, akkor maradjunk a kisebb méretnél. Amennyiben nincs konkrét elképzelésünk, akkor nézzük meg az alapformákat! Rengeteg fülbevaló épül természetes mintára, de kereshetünk vagányabb kivitelezést is.

Ha inkább a csillogó dolgokat szeretjük, akkor keressünk köves megoldást. Mindig ellenőrizzük a behelyezésének a menetét, hogy így ki tudjuk szűrni azokat, amiket könnyebben elveszítenénk! Ezek az ékszerek évekre szólnak, tehát bánjunk úgy velük!