Reneszánszát éli a kristály csillár

csillár

Valamikor ezeket a fényforrásokat a luxus és a pompa jeleinek tekintették és kizárták a lakás belsejéből. A kristály csillár csak a színházakban és koncerttermekben kapott helyet. A száműzetés időszakát túlélve, az elmúlt évtizedekben ismét divatos lakberendezési tárggyá vált, új formákban újjáéledve és javított gyártási módszereket alkalmazva.

A világítótest modern gyártói elérték, hogy a modern kristály csillárok egyedülálló alkotássá fejlődtek. A készítésnél használt fejlett technológia fokozza a kristály csodálatos tulajdonságait.

A kristályok képesek megtörni a fénysugarakat, így káprázatos hatást keltenek a mennyezet és a falak felületén. Ezek a tükröződések jótékonyan és nyugtatóan hatnak a szobában tartózkodók hangulatára.

A világítótestnek a szoba területéhez viszonyított helyesen kiszámított mérete megadja a belső tér integritását és teljességét. A csillárt gyakran emlegetik “rugalmas bútor” névvel is a sokoldalúsága, mert bármilyen helyiségbe illeszkedik, legyen szó nappaliról, hálószobáról, konyháról.