Gyorsan szárad a DD Step téli cipő

dd step téli cipő

Minden láb más. Ez egyértelmű. Valójában a melegségérzet nagyon egyéni és személyes dolog és minden gyermek másképp érzékeli a hőmérsékletet. A kisgyermekek egyszerűen nem képesek kommunikálni a hőérzetüket vagy az izzadt lábukat. Ez főként annak köszönhető, hogy a lábban lévő idegek viszonylag későn fejlődnek ki.

Az, hogy a kicsiknek hideg vagy meleg a lábuk, azt is meghatározza, hogy a DD Step téli cipő vagy az őszi változat illik hozzájuk a legjobban. Ahhoz, hogy kicsiknek mindig meleg legyen a lábuk, a DD Step téli cipő nem lehet belülről túl szoros, még vastag zoknival sem. Így a lábfej mozoghat bennük és a vér jól keringhet. A cipőt akkor adjuk fel rájuk, amikor melegük van, mert így jól meg tudják tartani ezt a meleget.

A szárazságot és a légáteresztő képességet sem a tiszta pamut, sem a tiszta szintetikus, hanem a vegyes anyagból készült zoknik támogatják a legjobban. A DD Step téli cipők talpbetétje egyébként felszívja a nedvességet és egy éjszaka alatt újra leadja. Így még a gyakran használt, meleg lábbelik is frissek maradnak.