Nagyon változatosak az Eucerin termékek

eucerin

A bőr ápolása különös figyelmet igényel. A napsugarak, a szél és a szárazság mind-mind károsító tényezők. Ezért folyamatos kutatásokat és fejlesztéseket végez az Eucerin az új ápoló termékek megalkotásáért, amelyekhez a legújabb tudományos eredményeket használja fel. A márka mindig szorosan együttműködik a vezető bőrgyógyászokkal. A készítmények pedig megfelelnek a modern követelményeknek és a bőrgyógyászati szabványoknak. Így képesek kielégíteni a vásárlók igényeit.

Az Eucerin kiváló minőségű termékeket kínál a bőrnek, amelyek garantálják a teljes ápolást és megvédenek a kellemetlen megnyilvánulásoktól. A gyártó minden korosztálynak és bőrtípusnak jó megoldásokat kínál. Ha egy adott célra keres gyógymódot, az Eucerin kínálatában nagy valószínűséggel megtalálja. Ezek lehetnek krémek, testápolók, samponok, pakolások és még sok más, amelyek intenzíven ápolják a bőrt, hogy az mindig szép és egészséges maradjon. A kozmetikai cég úttörő szerepet játszik a szépségipari kutatásokban, ráadásul a gyógyszerészek és bőrgyógyászok bizalmát élvezik.

Rosacea krém – nyugtató ápolás az arcnak

Mondjon búcsút a vörös bőrnek! A nyugtató hatású rosacea krém a vörös erek semlegesítésére, valamint a feszülő arc érzésének enyhítésére szolgál. Legyen szó rosaceáról vagy kuperózisról, az irritált bőrnek nyugtató és gyengéd ápolásra van szüksége. A klinikailag tesztelt hatóanyagok, mint például a panthenol, csökkentik a bőrpírt és a kiütéseket, illetve regeneráló hatásúak. Emellett enyhítik a bizsergő és égő bőrérzetet.

A hatékony összetevőkkel dúsított formulák stabilizálják a bőr természetes védőgátját. Ezek a káros környezeti hatások, például az UV-sugárzás vagy a kipufogógázok ellen is védelmet nyújtanak, kiegyenlítve az arcszínt. Az olyan nedvességet megkötő hatóanyagok, mint a glicerin és a panthenol, a száraz bőr esetében is segítenek. Tárolják a nedvességet, így hosszú ideig hidratálják a bőrt, rugalmassá téve azt. Tapasztalja meg Ön is az új bőrérzetet egy ápoló rosacea krém által! Mondjon búcsút a makacs bőrpírnek!