Emerald Bay az egészséges szépségért

Emerald Bay

Azok a hölgyek, akik már egy ideje a rendszeres szolárium látogatás bűvöletében élnek, tudják jól, hogy a szóban forgó eljárás, bár roppant látványos eredményeket ígér, könnyen szárazzá, fáradttá teheti a bőrt, főleg, ha nem fektetünk fokozott figyelmet a hidratálásra. A gyengéden ápoló Emerald Bay szolárium krém viszont a nagyszerű összetevőjének köszönhetően megoldja ezt a problémát.

A többek között shea vajat, aloét, napraforgó olajt és agavét tartalmazó Emerald Bay nemcsak a bőrünk ápolásában, de a hatékony hidratálásában is nagy szerepet játszik. A természet erejével rendelkező krém kellemes bőrszínt eredményez, aminek láttán az ismerőseink kérdőn tekintenek ránk, vajon most jöttünk-e a tengerpartról?

A puha, bársonyos bőr mellé, megkapjuk az elismerő bókok formájában ezt az extra bónuszt is, így pedig nem kérdés, hogy érdemes-e bizalmat szavazni az Emerald Bay krémnek. Az pedig már igazán csak hab a tortán, hogy a termék illata fenséges atmoszféraként leng körül minket, akár több órán keresztül is.