Elismerésre méltó vízérzékelő

vízérzékelő

A Fibaro Flood Sensor fix tápellátásról működő intelligens érzékelő, ami harmonikus megjelenésével azonnal felhívja magára a figyelmet. A vízérzékelő méretéből és formájából adódóan, szinte bárhol elhelyezhető az otthonunkon belül. Amennyiben nem szeretnénk, hogy szem előtt legyen, úgy el is rejthetjük, ez semmit sem von le a biztonságosságából.

Ez a multifunkciós szenzor egy pillanat alatt riaszt, ha problémát érzékel, figyelmeztet minket még abban az esetben is, ha valaki elmozdítja a szenzort az eredeti helyéről. Olyan esetben, ha víz borítaná el az adott helyiséget, az intelligens vízérzékelő gond nélkül fennmarad a víz felszínén és továbbra is jelzi a problémát.

A szivárgás észlelését követően, az elektromos szelepekkel felruházott rendszer elzárja a vizet, ezzel minimalizálva az esetlegesen bekövetkező üzemzavart. Mi képviselhet ennél nagyobb hatékonyságot, mint ez a forradalmi vízérzékelő? Szakmai körökben jelentős elismerést kapott a Fibaro terméke, ami szintén alátámasztja a szenzor különleges tényezőit.