Gyémánt kirakó szett kövekkel, felrakó tollal

gyémánt kirakó

Aki szeret apró kövekkel babrálni, annak a diamond painting csodálatos elfoglaltságot fog nyújtani. Való igaz, hogy a gyémánt kirakó nem csupán ennyiről szól, hiszen a „babrálásnak” meglesz az eredménye, egy fantasztikus kép formájában. Ez az új technika nem igényel drága, bonyolult eszközöket, hiszen a kirakó szettekben minden szükséges dolog megvan. Nekünk mindössze annyi a dolgunk, hogy kiválasszuk azt a gyémánt kirakó változatot, ami tényleg lenyűgöz.

A diamonddekor.hu webáruházból nehéz csak egyet választani, hiszen rengeteg csodaszép vászon található. A méret szempontjából sem mindegy, hogy melyikre esik a voksunk. Azt érdemes tudni, hogy minél nagyobb a kép, annál szebb a “felbontása”. Persze eleinte kezdhetünk egy kisebbel, gyakorlásként. A gyémánt kirakó elkészítése nem bonyolult és különösebb ismeretek sem kellenek hozzá. A gyémántok helye öntapadós, nem igényel semmilyen más ragasztást, nem maszatol.

A webshopban található csomagok egy speciális eszközt is tartalmaznak, amivel egyenként fel lehet helyezni a kövecskéket. Sokan morfondíroznak azon, hogy mivel töltsék el a szabad óráikat produktívan úgy, hogy közben kikapcsolódnak. A gyémántszemes kép sokkal több mint jó ötlet, hiszen egyáltalán nem megerőltető, hanem relaxáló, a végeredmény pedig általában gyönyörű. A festményeket sokan szeretik, de sok pénzt nem tudnak vagy nem szeretnének áldozni egy képre.

Ha saját kézzel készül el, akkor nemcsak egy új képpel gazdagodnak, hanem kellemesen eltöltött órákkal is. A gyémántszemes kép esetében csak a fantázia szab határt, hogy mi kerül a vászonra. Elkészíthetjük életünk első tájképét, kirakhatunk vicces vagy kedves feliratú táblákat, de akár egzotikus afrikai lányt is „megfesthetünk”. Ha pedig még ez sem elég, akkor lehetőségünk van a személyre szabott gyémántszemes kép kirakására. A Diamond Dekornál ez is igényelhető, mindössze egy kedvenc fotót kell elküldeni. A vászon kirakása a sok-sok csillogó kővel garantáltan kellemes kikapcsolódás lesz, a fárasztó napok után is.