Amologic TV box elérhető áron

Tv box

A 3D technológia a TV-k esetében olyan gyorsan eltűnt, mint amilyen gyorsan berobbant annak idején. Az a tudat, hogy igazi, 3D-s moziélményben lehet részünk a kanapén ülve, mindenkit felcsigázott, viszont a gyakorlatban nem igazán működött. Bizonyos esetben ugyanez a helyzet az okostévékkel is.

Az Amologic TV box segítségével okostévét varázsolhatunk minden olyan modellből, amellyel nem csatlakozhatunk az internethez. Felmerül a kérdés, hogy megéri-e manapság több ezer Forinttal többet fizetni az Smart funkciókért, amikor ez utólag is pótolható.

Egy HDMI kábel révén, egyébként is összeköthetünk manapság már minden tévét a laptoppal. De ha még ennél is kézenfekvőbb megoldásra van szükség, akkor a Amologic TV box előnyeit érdemes kihasználni.

Ez egy aprócska készülék, amelyen Android rendszer fut. A navigálás gyors és egyszerű, ráadásul számos alkalmazást is telepíthetünk rá a már jól ismert Play Áruházon keresztül. Az Amologic TV box rendkívül kedvező áron szerezhető be az azolcsosag.hu webáruházból.