A praktikus és kényelmes farmer leggings

farmer leggings

A sima leggingshez már túl hideg van, a gyermek viszont kényelmetlenül érezheti magát a farmernadrágban. Bizony, sokszor dilemmát jelent a szülőknek, hogy mibe öltöztessék a csemetéiket. A farmer leggings kiváló megoldás, tulajdonképpen átmenet a kettő között.

Általában puhább, mint a hagyományos farmer, de az anyaga mégis melegebb, mint a vékony pamut leggingseké. Több modell ráadásul bélelt is, ezek ideálisak a hideg hónapokban. A farmerekkel sokszor az a gond, hogy minduntalan lecsúszkálnak a gyermek derekáról. A farmer leggings szabásának köszönhetően sokkal jobban idomul a viselőjének alkatához. Gombokkal, nadrágszíjakkal sem szükséges bajlódni, hiszen ez a fajta ruhadarab derékrésze általában gumírozott. Ez pedig nagyban megkönnyíti úgy a szülő, mint a gyermek dolgát.

A farmer leggings nagyon praktikus, ezért jó, ha többet is tartunk belőle a gyermekünk szekrényében. A libelula.hu webshopban kapható kiváló minőségű darabok állítható, gombos derékrésszel, kellemes pamut anyagukkal lesznek a lurkók kedvenc nadrágjai.