A népszerű TAO kedvezmény elektromos autóra is érvényes

TAO kedvezmény elektromos autó

Az energiahatékonyság ma már nem egy megfoghatatlan, idilli álom, hanem maga a kézzel fogható, nagyon is reális valóság. Ezt bizonyítják az EU egyre szigorúbb szabályai, aminek elsősorban a vállalkozásoknak kell maradéktalanul megfelelniük. Ahhoz, hogy a cég tevékenysége és mindennapi élete valóban energiabarát módszereket kövessen, tetemes mennyiségű pénzre van szükség. A TAO kedvezmény elektromos autó igénylésekor a beruházási díj 65%-át finanszírozza.

Ez a roppant nagyvonalú adókedvezmény minden olyan berendezés és eszköz modernizációját érinti, amelyek energiafogyasztása már bőven nem állja meg a helyét abban a világban, ahol a környezetbarát elvek vették át az irányítást. Az e-jármű, míg alig néhány éve még futurisztikus képzelgésnek tűnt, egyre népszerűbbé válik a világban, persze nem véletlenül. Alacsony az üzemanyag fogyasztása, a karbantartása nem költséges, de ami a legfontosabb, hogy nem szennyezi a levegőt.

Az eredeti ára az e-autónak nem olcsó, viszont a kedvezménnyel már igazán vonzó. A beruházás támogatási kedvezmény Magyarországon a beinvesztált összeg 65%-át takarja, ami jelentősen megkönnyíti a vállalkozók dolgát. De mégis, milyen összegekkel kalkulálhatunk fejben? Abban az esetben, ha konkrét számadatokra kíváncsi, az EON cégcsoport tagjaként, a Get Energy Kft. áll a rendelkezésére, a minden részletre kiterjedő tájékoztatójával, illetve a költség- és kötelezettségmentes konzultációjával.

A profi szakembereket felsorakoztató csapat immáron 10 éve dolgozik a szakmában, az energetikai szakterületen szerzett tapasztalatuk pedig igazán impozáns. Első lépésként telefonon kell felvenni a kapcsolatot a gárdával, majd az együttesen kitűzött személyes audit keretén belül, az energiahatékonysági megfelelés mikéntjei és körvonalai kerülnek terítékre. Ha úgy tartjuk célszerűnek, a Get Energy a teljes ügyintézést is lebonyolítja helyettünk. A szolgáltatás teljes mértékben személyre szabott, amit mi sem bizonyít jobban, hogy a csapat a saját díjazását az adókedvezmény összegéhez igazítja.