Régiből újat radiátorfestékkel

radiátorfesték

Felújításkor csak úgy szalad a pénz, fel sem eszmélünk és már el is fogyott. Sokat spórolhatunk, ha nem cserélünk le minden régi dolgot, például a fűtőtesteket is egészen újszerűvé tehetjük a radiátorfesték segítségével.

Sőt, ma nagy divatja van a retró-hatású bútoroknak, amelyek újonnan igen borsos áron kaphatóak. Egy régebbi típusú fűtőtest stílusos elem is lehet, nem kell más csak egy kis fémes vagy az igazán bátrak esetében fekete színű radiátorfesték.

A weboldalunkon választható színezőanyagok közös tulajdonsága a magas hőállóképesség, legalább 100 Celsius fokig ellenállnak a hőnek. Figyelni kell arra, hogy használat előtt zsírtalanítsuk a felületet.

A csiszolás nemcsak a felhólyagzott, málló, régi festékréteg eltávolítását szolgálja, hanem a felület érdesítését is, aminek köszönhetően a festék jobban tud tapadni. Választható spray kiszerelésben is radiátorfesték, ami jóval könnyebben kezelhető, ám kevésbé hőálló. A modern fűtési rendszerekben viszont ez már egyáltalán nem jelent hátrányt.