Napozó babaruha a legmelegebb hónapokra

napozó babaruha

A nyári szülésnek több előnyei is hátránya is ismert. A meleggel az anyukáknak kell megküzdeniük, azonban a babákra jó hatással van és csak pár napozó babaruha beszerzéséről kell majd gondoskodni. A gyerkőcök főleg az első években szinte hónapról hónapra nőnek, ami azt jelenti, hogy nem érdemes túl sok ruhát vásárolni nekik.

Ez télen nehézségekbe ütközhet. Gondoljunk csak bele, milyen lehet egyetlen évszak alatt 3 különböző méretű kabátot vásárolni, hozzávaló harisnyával és sapkákkal. Bár a hidegebb napok is alkalmasak arra, hogy sétáljunk egyet, viszont mindig meg kell győződni arról, hogy a pici megfelelően fel vannak öltözve.

Nyáron szerencsére egészen más a helyzet, sokkal kevesebb ruhadarabra van szükség és nem baj, ha egy mérettel nagyobbat veszünk. A napozó babaruha úgy van kialakítva, hogy megfelelő szellőzést biztosítson a nagy melegben is. Könnyen tisztíthatóak és a cseréjükkel sem kell sokat bajlódniuk az anyukáknak. A szép színek és a kedves figurák minden elváráshoz igazodnak.