Minden igényt kielégítő balatoni szállás kutyával

balatoni szállás kutyával

Nincs könnyű helyzetben az a gazdi, aki a Balatonnál szeretne pár napot eltölteni a kutyusával, ugyanis nem igazán voltak eddig olyan fürdőző helyek, ahol a négylábút is szívesen látták. Pontosan ezt a hiányt szerette volna pótolni a Sunset Resort, aminek köszönhetően a balatoni szállás kutyával végre egyszerűen lefoglalható, megbízható és igazából minden téren kiváló.

Nagy előny, hogy 5 éve megnyílt a tó első kutyás strandja Fonyódon, a kikötő mellett található területen. Egy igazi kutyaparadicsomról van szó, ahol a gazdi és az eb is biztosan örülni fog a csodálatos badacsonyi kilátásnak, a füves partszakasznak és a közel egy hektáros, tiszta körbekerített területnek. A balatoni szállás kutyával tökéletes azoknak, akik szeretnének egy kicsit megállni a rohanó világban, feltöltődni pár napig vagy akár egy hétig és aztán újult erővel kezdeni mindent elölről.

A strandon nemrég néhány újítás is helyet kapott a még komfortosabb élményért: büfékocsi, vízbe vezető rámpák. Kétségtelen, hogy a balatoni szállás kutyával egy régi álmot váltott valóra azzal, hogy minden igényét teljesíti a gazdáknak és persze a szeretett négylábúknak.