Miért éppen az öntöző automata?

öntöző automata

A globális klímaváltozás már egyre jobban érezteti a hatását, aminek következtében a csapadékeloszlás rendkívül szélsőséges kereteket mutat. Ilyen formában már nem lehet tervezni kertet, csak akkor, ha az rendszeresen öntözve van. Ezt úgy tudjuk biztosítani, ha az ideális hálózat kiépítése megtörténik erre a célra. Az öntöző automata telepítésével elérhető, hogy a potenciális forrásokból, optimálisan valósuljon meg a fokozott locsolás. Ennek hála, a növények egyenletes vízellátást kapnak. A kézi megoldásokkal szemben, az öntöző automata mindent önműködően végez.

A beállításoknak megfelelően, az érzékelőkön keresztül gyűjtött információk alapján mérlegel és látja el a feladatát. Esős időben például nem kapcsol be, ezzel takarékoskodva és megelőzve a túllocsolást. A professzionális mechanikai és elektronikai kapcsolatrendszer révén, az öntöző automata magára hagyható napokra, hetekre bármikor. A fejlett eszközök, rendszeres karbantartás mellett, hosszú éveken keresztül problémamentesen látják el a szerepüket.

Hatékony öntözőrendszer Szeged városában

A legtöbben szeretik a színpompás kerteket, hiszen csodás hangulatot árasztanak. A virágba borult növények illata is káprázatos hangulatot generál. Egy okosan létrehozott öntözőrendszer Szeged területén is kiválóan ellátja a feladatát és rengeteg terhet vesz le az ember válláról. A gyakran fárasztó munkanapok után kevesen akarnak még locsolócsővel vagy kannával órákat pepecselni, hiszen az sok időt igényel és fárasztó időtöltés. Ezzel szemben, az automata öntözőrendszer Szeged kertes otthonaiban kérdés nélkül teszi a dolgát.

Amikor eljön a meghatározott időpont, a szelepek kinyílnak és kiemelkednek a szórófejek a földből. Az ideális mértékben kihelyezett kellékek több oldalból lefedik a területet és elegendő nedvességet juttatnak a gyökérzetnek. Ez biztosítja a folyamatos fejlődést, aminek révén a kívánt növekedés elérhető. Az öntözőrendszer Szeged területén leginkább virágoskertek, gyepfelületek locsolását végzi, de a veteményesben is bevethető.