Hogyan zajlik a lábápolás otthon?

lábápolás otthon

Rendkívül csúnya látvány és kellemetlen érzés az ápolatlan láb, sőt, a repedezett bőr fájdalmas is lehet. Persze nem mindenki szeret pedikűröshöz látogatni, illetve sok esetben időnk sincs erre, de a lábápolás otthon is megvalósítható, mindössze 10-15 perc alatt. Este, a tévé előtt ülve vagy egy jó könyvet olvasva, 10 perc lábáztatás az első lépés, ami tulajdonképpen pihenésnek is megteszi.

A kellemesen meleg víz ellazítja a fáradt, elnehezült lábakat. Ha egy kis citrom vagy levendula illóolajat is cseppentünk a lábvízbe, annak aromája a testet, lelket egyaránt ellazítja. A lábápolás otthon az elhalt hámsejtek eltávolításával folytatódik, amihez alapos bőrradírozásra van szükség.

Reszelő nem kell, mert lábáztatás után annyira felpuhul a bőr, hogy sima habkő, kefe vagy durvább felületű frottírtörölköző is megteszi. A folyamatot érdemes a Varga lábspray használatával zárni, ami bőrpuhító hatású, csökkenti a sarok repedezettségét, elősegíti a bőr megújulását. A gyógynövények hatóanyagai csak jót tesznek a lábnak.

Kopaszodás ellen itt a legjobb hajszesz!

A probléma mindkét nem tagjainál előjöhet bizonyos korban, illetve élethelyzetek hatására, de szinte minden esetben vissza lehet vezetni a hajhagymák nem megfelelő táplálására. Olyan módon működik a legjobb hajszesz, hogy a fejbőrön át közvetlenül a hajhagymákhoz juttatja a benne lévő vitaminokat, ásványi anyagokat, aminosavakat.

Ráadásul a fejbőr keringését serkentő összetevőket is tartalmaz, ami azért jó, mert a friss vérből a hajhagymák több tápanyaghoz jutnak. A Varga hajerősítő és hajhullás elleni cseppek borsmenta és tormakivonatot tartalmaznak, amelyek a fejbőr hajszálereinek élénkebb keringéséről gondoskodnak.

Tehát a legjobb hajszesz az, amelyik megfelelő módon táplálja a hajhagymákat. A terméket megvásárolhatjuk a vargacseppek.hu netes üzletből. Mivel kizárólag természetes alapanyagokat foglal magába, így garantált, hogy a használata nem okoz semmiféle kellemetlen mellékhatást. A természet erejét veti be a segítségünkre a legjobb hajszesz, ami minden esetben sikerre visz. Ha gondja van a hajhullással, válassza ezt a készítményt!