Hegyikristály ékszerek online

hegyikristály

A természet lenyűgöző dolgokra képes. Az egyik pompás és szinte tökéletes alkotása a hegyikristály. Ha ezt az ásványt megpillantjuk, valósággal átjár bennünket egy titokzatos, különleges érzés.

A görögök úgy hitték egykoron, hogy ez a kő az Alpok magas csúcsain jéggé fagyott vízből keletkezett. Valójában a kvarc színtelen, drágakőként használt változata. Lehengerlő szépsége ellenére nem megfizethetetlen, mint sok más kő, ezért bárki élvezheti az egyedi szépségét és a hozzá társított jótékony hatásokat.

Sokan ugyanis úgy vélik, hogy a hegyikristály az egyik legerősebb gyógyhatással rendelkező ásvány. Tulajdonképpen a test bármelyik területén, bármilyen problémára pozitív hatással van. Segít a méregtelenítésben, továbbá pajzsmirigy-, gyomor- és bélproblémákra, gyulladásokra, fejfájásra is kiváló.

A hegyikristály ugyanakkor spirituális szinten is igen jelentős ásvány. Gyönyörű ékszer alapanyag vagy dekorációs elem. Az asvanybolt.hu webáruházban medálok, fülbevalók, karkötők és kabosonok is kaphatóak belőle.