Fülbevaló alap többféle kivitelezésben

A kézzel készített ékszerek divatja egyre jobban terjed. Ez egyrészt annak is köszönhető, hogy manapság már könnyen hozzáférhetőek az alapanyagok. A fülbevaló alap például nélkülözhetetlen egy ilyen ékszer elkészítésénél házilag. Ezek a parányi alkatrészek szerencsére nemcsak egyszerűen beszerezhetőek, hanem az árúk is nagyon jó. A gyongyekszerbolt.hu webáruházban a kínálat is igazán megnyerő, hiszen többféle modell és anyag között lehet válogatni. Az egyik nagyon népszerű az akasztós fülbevaló alap.

Ez megvásárolható ezüst, arany, antik ezüst, bronz, platina és szilikon kivitelezésben, így igazán sok lehetőség áll a rendelkezésre a tervezés és a kivitelezés terén. Készíthetőek modern és antik jellegű ékszerek, használni lehet kristályokat, gyöngyöket, fém és fa hozzávalókat is. Az ilyen típusú fülbevaló alap főleg a közepes és a nagyobb méretű ékszerek elkészítésénél szükséges. A csüngős modellek például főként az ilyen alapon mutatnak jól és ezeken állnak stabilan a díszítőelemei. Ha kisebb kiegészítőket is szeretnénk készíteni, akkor mindenképpen szerezzünk be pár beszúrós fülbevaló alap fajtát.

A webáruházban például félig fúrt gyöngyökhöz való típust is találunk. Ezek ideálisak az apró gyöngyből készült vagy parányi kristály fülbevalókhoz. Ezüst színének köszönhetően, bármilyen árnyalatú anyaggal társítható. A fülbevaló alapok itt még nem merülnek ki teljesen, hiszen annak érdekében, hogy az ékszert ne veszítsük el és stabilan álljon a helyén, szükség van fémből vagy szilikonból készült hátsókra is.