Ezért szeretik sokan a sarok kandallót

kerti sütő

Aki kertes házban lakik, bármikor kiülhet a szabadba, amikor végre egy kicsit felmelegszik az idő. Ha pedig ott van a kerti sütő is, akkor ha nem is minden nap, de legalább szombaton és vasárnap bátran sütögethet is. Egy kerti partira pedig, szinte bármikor át lehet hívni a családtagokat és barátokat is.

A modern kerti sütő ismérve, hogy azt nagyon sok mindenre lehet használni. Ezzel a grillezés, flekkensütés, bográcsozás, nyárs- és szalonnasütés is megoldható. Sőt, vannak olyan modellek is, amelyekkel még a legfinomabb kürtös kalácsot is el lehet készíteni. A korszerű kerti sütő használat közben üríthető, ki húzható hamuzófiókkal rendelkezik.

A lángok egyenletes eloszlásáért a szélső rostélyok felelnek. A sütőeszköznél a grillrácsot két magassági szintre is lehet állítani, attól függően, hogy mekkora a sütés intenzitása. Ehhez adaptálható bográcstartó, kürtőskalács, valamint grilltárcsa kiegészítő is. Sokan azért veszik meg a sütőt, mert ezzel még a szénen sült flekken is elkészíthető.

Világos hát, hogy a kerti sütő egy olyan eszköz, amelyik nem hiányozhat annak a személynek, családnak a kertjéből, amelyik szeret hétvégenként sütögetni és a legfinomabb ételeket elkészíteni, legyen az hús vagy épp zöldség. Ez a termék megrendelhető a Benkel shopban, ahol a csodálatos sarok kandalló is beszerezhető.

Ez egy olyan szerkezetet takar, amelyik két egymás melletti oldalon is üveges kivitelű. A két üveg csatlakozhat elválasztás nélkül. Ekkor az ajtó L alakban van és egybe nyílik az oldalsó résszel. De van már olyan kialakítású sarok kandalló is, ahol külön elválasztott öntvénykeretbe rögzített üvegezés figyelhető meg.

Az utóbbi fajta sarok kandalló egy sokkal masszívabb és tartósabb berendezésnek bizonyul, köszönhetően annak a bizonyos köztes elválasztó fém résznek. A sarok kandalló két irányból, akár két szomszédos helyiségből is élvezhető látványt nyújt. Ezért is van az, hogy aki csak teheti, ezt veszi meg. Ezzel egyszerűen megoldható egy adott helyiség kifűtése, de ha adott egy víztartály is, akkor az egész házban kellemes hőmérséklet biztosítható általa.