Erkély takaró: apácarács borostyánnal

táblás kerítés

Nem mindig szükséges a beton vagy tégla kerítés mellett dönteni, amiknek ugye a megépítése időigényes és sokba kerül. Sokszor teljes mértékben beválik a táblás kerítés, amelyik számtalan előnnyel rendelkezik. Könnyű a telepítése, az egész folyamat nem igényel szaktudást és egyedi szerszámokat.

Habár ez nem annyira tartós, mint a beton vagy épp a tégla, de meglepően stramm és ellenálló. Ez megadja azt a stabilitást, amire sok helyzetben szükség van. Amellett még, hogy strapabíró, ott van a másik jó tulajdonsága, még pedig az, hogy ez rozsdamentes marad a felépítéséből adódóan.

A táblás kerítés mellett szól az is, hogy igenis szépen néz ki, ha az rendben van tartva. De mitől is lesz ez rozsdamentes? Nos, a táblás kerítés egyes elemeinek horganyzása a hegesztés után történik. A táblákat nem előre horganyzott drótokból hegesztik össze, hanem a hegesztett táblát horganyozzák le.

Ennek is köszönhető a tartósság és az a magas minőség, aminek éveken keresztül örülni lehet. Azt is tudni kell, hogy a hegesztés hatására nem pattog le a horganyzás. A táblás kerítés esetében ez azért fontos, mert ugye a vas- és acél alkatrészek korrózió elleni védelmében az egyik legtöbbet alkalmazott fémbevonat a cink, ami megvédi az alapfémet, az acélnál nagyobb reakcióképességének hála.

A kerítés elemei megvehetőek a belatasgatlo.hu internetes oldalon, ahol a ténylegesen esztétikus erkély takaró is beszerezhető. Például biztosan nem okoz csalódást az apácarács borostyánnal. Az egyszerűen telepíthető, fűzfavesszőből készült erkély takaró fajtára élethű borostyánlevelek kerülnek rögzítésre. Az erkélyek, teraszok oldalainak gyors és egyszerű takarására kiválóan alkalmas ez a típusú erkély takaró.

Hatalmas pozitívum az is, hogy a produktum maximálisan UV-álló és természetes hatást kelt. Sok helyen beválik még a Stylia dekor molino erkély takaró is. Ez egy dekoratív virág vagy bambusz mintás, magas minőségű nyomtatással készült természetes hatású átlátásgátló molino. Ennek a rögzítése is egyszerű, mivel gumikötözővel vagy épp kötöző dróttal történik, a meglevő korlátra, kerítésre.