Bicikli lámpa USB töltővel

Bicikli hátsó lámpa

Nem érdemes kockáztatni, amikor bringára ülünk. Nemcsak egy autóval lehet balesetet szenvedni, hanem minden járművel, hogyha felelőtlenek vagyunk. Biciklivel is lehet hatalmasat esni sajnos, főleg akkor, ha nem látjuk, hogy merre megyünk vagy ha mások nem látnak minket.

Erre való a bicikli lámpa, ami manapság már alapfelszereltségnek kéne számítson, mégis sokan hanyagolják a használatát. Ha van is a bringán, akkor az elem már merülőben, ezért a gyenge fénye apró szentjánosbogárként pislákol az éjszakában.

A bicikli lámpát is elérte a technológiai fejlődés, ezért már megfizethető áron szerezhetünk akkus változatot, amiben nem kell állandóan cserélgetni az elemet, csupán fel kell tölteni az USB csatlakozóján keresztül.

Számtalan baleset lett volna elkerülhető, hogyha a kerékpáros nem hanyagolta volna a bicikli lámpa használatát, mivel életveszélyes éjszaka anélkül bringázni. A bikediscount.hu kínálatában tucatnyi bicikli lámpa kapott helyet, amelyek közül mindenki kiválaszthatja a megfelelő változatot.