Az AHAVA arckrém a Holt-tengert veszi alapul

ahava arckrém

Legyen hideg vagy meleg, az arcunknak mindig szüksége van a megfelelő ellátásra. Az AHAVA arckrém úgy lett megalkotva, hogy az összes lehetséges elvárásnak megfeleljen, amit a Holt-tenger erejének is köszönhet.

Sajnos a születésünk után azonnal megindul az öregedés folyamata, amit mindenki szeretne messziről elkerülni. Amikor a krém kiválasztásához érkezünk, muszáj biztosra mennünk. Az egyik fontos szempont, hogy éjjeli vagy nappali használatot tervezünk. A nappali krémeknél mindenképpen ellenőriznünk kell az UV-védelmet, hiszen az autóban ülve és az utcán sétálva is ki vagyunk téve ennek a veszélynek. Amennyiben inkább estére keresünk megoldást, akkor biztosak lehetünk benne, hogy nem kell tartanunk a parabénektől, kőolajszármazékoktól és az egyéb káros anyagoktól.

Az AHAVA arckrém már egy ideje megtalálható hazánkban is, az európai minősítéseket is megkapta, tehát megbízhatunk benne. Már csak azt kell eldöntenünk, hogy melyiket szeretnénk kipróbálni, tehát, pontosan mire van szükségünk.