A kővédő fólia lenyűgöző kivitelezése

Nem kell többé az érzékeny fényezés miatt aggódnunk, hogyha ezt a megoldást választjuk. A karosszériavédő fólia meglepően tartós, a tévhitekkel ellentétben. Sokak szerint hamar felválik, felpúposodik és csak ablakon kidobott pénz, aminek nem sokáig örülhetünk.

A karosszériavédő fólia pedig sokkal több ennél, hogyha szakszerűen van felhelyezve, mert nagyon sok múlik az illesztéseken és az anyagminőségen. Természetesen léteznek a piacon olcsóbb, silányabb fóliák, amikre valóban igazak a fenti állítások, azonban a karosszériavédő fólia esetében, a bege.hu nem enged meg semmilyen kompromisszumot, ezért a legjobb minőséggel dolgozik. Mindenképp szét kell szedni az autót, hogy a fólia alkatrészenként kerülhessen fel. Így kiválóan fog tapadni a felületekhez, amelyek előtte többfázisú tisztításon esnek át.

Erre azért van mindenképp szükség, hogy ne maradjon semmilyen szennyeződés a karosszériavédő fólia alatt, mert ez hatással lenne a tapadására. A vágásmentes technológia szintén nagyon sokat számít, hiszen ezzel garantálható, hogy a nedvesség hatására sem fog felválni. Megvédi az autót számos külső hatástól. Ellenáll az erős UV sugaraknak, ezért azok nem károsítják a kővédő fólia fényét, sem a színét. A színskála nagyon széles és ezen kívül szinte bármilyen minta megvalósítható, amit csak el lehet képzelni. Sokan döntenek inkább a festés mellett, mert hazánkban még nem annyira ismert ez az eljárás és sokan kételkednek a hatékonyságában.

Azonban egy minőségi festés sokszor drágább lehet a kővédő fólia áránál. Ha pedig egy olcsóbb festőt választunk, annak nézhetjük is a végeredményét. A bege.hu szakembereinek hála, minden illesztés pontos és tökéletesen kivitelezett. Nem végezhet akárki fóliázást, éppen ezért minősített szakemberek állnak az ügyfelek rendelkezésére, a tökéletes végeredmény érdekében. A választék hatalmas, hiszen a kővédő fóliák közül több márka áll az ügyfelek rendelkezésére. A 3M, az Avery Dennison és a Mactac világszerte elismert márkák, amik hozzájárulnak a kifogástalan végeredményhez.