Tanácsokat ad az esküvői ruhaszalon Budapesten

Azt mondják, hogy minden menyasszonyt egy bizonyos ragyogás vesz körül a nagy napon. Ez részben a frizurának és sminknek köszönhető, de a megjelenés fénypontja mindig a ruha lesz.

Az egyik legpatinásabb esküvői ruhaszalon Budapest belvárosában dolgozó munkatársai azt állítják, hogy egy átlagos menyasszony olykor több tucat ruhát is felpróbál a végleges döntés előtt. Ezért több hónapot is igénybe vehet megtalálni a tökéletes modellt. 2018-ban az esküvői ruhaszalon Budapest kínálatában szebbnél-szebb modellekkel találkozhatunk.

Idén az egyik trend a menyasszonyi ruhák terén a csipkével díszített, klasszikus változatok, valamint az A-vonalas típusok. Az esküvői ruhaszalon Budapest munkatársai azt tanácsolják, hogy a menyasszonyok ne menjenek egyedül vásárolni.

Érdemes elhívni az egyik koszorúslányt vagy az édesanyát, aki segít a jó döntés meghozatalában. Meg lehet, hogy jó érzés biztosnak lenni magunkban, de egy második vagy harmadik személy véleménye sohasem árthat. Főleg ha egy olyan személyről van szó, akinek megbízunk az ízlésében.