Tanácsokat ad az esküvői ruhaszalon Budapesten

Azt mondják, hogy minden menyasszonyt egy bizonyos ragyogás vesz körül a nagy napon. Ez részben a frizurának és sminknek köszönhető, de a megjelenés fénypontja mindig a ruha lesz.

Az egyik legpatinásabb esküvői ruhaszalon Budapest belvárosában dolgozó munkatársai azt állítják, hogy egy átlagos menyasszony olykor több tucat ruhát is felpróbál a végleges döntés előtt. Ezért több hónapot is igénybe vehet megtalálni a tökéletes modellt. 2018-ban az esküvői ruhaszalon Budapest kínálatában szebbnél-szebb modellekkel találkozhatunk.

Idén az egyik trend a menyasszonyi ruhák terén a csipkével díszített, klasszikus változatok, valamint az A-vonalas típusok. Az esküvői ruhaszalon Budapest munkatársai azt tanácsolják, hogy a menyasszonyok ne menjenek egyedül vásárolni.

Érdemes elhívni az egyik koszorúslányt vagy az édesanyát, aki segít a jó döntés meghozatalában. Meg lehet, hogy jó érzés biztosnak lenni magunkban, de egy második vagy harmadik személy véleménye sohasem árthat. Főleg ha egy olyan személyről van szó, akinek megbízunk az ízlésében.

Print Friendly, PDF & Email