A Roto műanyag tetőablak számos előnye

Amikor már a lakásban kevés a hely és szeretnénk egy kicsit terjeszkedni, akkor általában elkezdjük mérlegelni a tetőtéri helyiségek kialakításának a lehetőségét.

Okos, mérnöki megoldások szükségesek és a listáról a Roto műanyag tetőablak sem nem maradhat le. Ezekben a termékekben még nem csalódott senki. A precíz mechanikájának köszönhetően, igazán időtálló kivitelben készülnek, hiszen még évek múltán sem kezd el lötyögni, nem lesz gond a tömítésekkel sem és az erős UV sugárzás sem fog kárt tenni az anyagában.

Ezt azért fontos kiemelni, mert köztudott, hogy az UV nagy ellensége a műanyagnak. Azonban a Roto műanyag tetőablak tervezésekor erre is kiemelt figyelmet fordítottak.

Egy nagyobb esőzés alkalmával sem kell attól rettegnünk, hogy egyszer csak utat talál magának a víz és beázik valahol az ablak körül. Úgy lett kitalálva a Roto műanyag tetőablak, hogy szúnyoghálóval együtt használva is nyitható, illetve csukható legyen. Az üveg rendkívül ellenálló, ezért a lehulló faágak vagy egy jégeső sem tehet benne kárt.

Print Friendly, PDF & Email