Szendvicspanel: egy anyag, ezernyi lehetőség

szendvicspanel

Építkezik vagy felújít, és ehhez egy gyorsan szerelhető, kiváló hőszigetelő hatékonysággal rendelkező építőelemet keres? Akkor válassza a szendvicspanel nyújtotta kényelmet és biztonságot! A szendvicspanelek a XXI. egyik legnépszerűbb építőanyagai. Nem véletlenül, hiszen kiváló hőszigetelő hatékonysággal rendelkeznek, méretre gyárthatók és gyorsan szerelhetők.

Tehát sokkal kevesebb élőmunkával és költséggel építhet akár garázst, fészert, házat vagy telephelyet is. Szinte bármi felépíthető a szendvicspanelekből, hiszen épület falaknak vagy tetőnek is ideális választást jelentenek. Ön dönti el, hogy a kiválasztott szendvicspanelek két fém fegyverzete között milyen belső mag legyen.

Válassza az igényeinek és pénztárcájának legmegfelelőbbet! Ha az ásványgyapotos szendvicspanel mellett dönt, biztos lehet abban, hogy tűzállóságban és hangszigetelésben, illetve hőszigetelésben is verhetetlen építőanyagot vásárol.

De más szendvicspanel-típusok sem fognak csalódást okozni. Ha szeretne többet tudni a különböző szendvicspanelekről, keresse a szakértő kollégánkat telefonon, illetve online, vagy látogasson el a több mint 4000 négyzetméteren elterülő mikepércsi telephelyünkre!