Ezüst medál lenyűgöző drágakövekkel

ezüst medál

Ősidők óta tulajdonítanak különböző hatásokat az ásványoknak, a rózsakvarcot például nagyon régóta használják termékenység fokozására, valamint önbizalom növelésére. Tömeges feldolgozása miatt ez a drágakő olcsó, viszont egy ezüst medál foglalatba helyezve lényegesen értékesebb.

Az ékszer egyszerű, de annál elegánsabb, diszkrétebb. A medálban elhelyezett rózsakvarc általában ovális csiszolatú és áttetsző színű, átlátszatlan rózsaszín, de láthatóak benne a természetes anyag zárványai és a változó színeloszlás.

Az asvanybolt.hu webáruház kínálatában szereplő ezüst medál ródiummal van bevonva, ezért nem sárgul és mindig fényes marad. A benne helyet kapott rózsakvarc a szívcsakrához köthető, így lelki síkon képes a szívfájdalmak feloldására is.

Megtanít önmagunk és mások szeretetére, elfogadására, tehát csodálatos hatásai vannak. Természetesen, egyéb drágakövekkel ékesített ezüst medál megvásárlása mellett is dönthetünk, amelyeknek szintén megvan a maguk nagyszerű hatása a lelkünkre, testünkre egyaránt.