Agymenők társasjáték kedvezményes áron

agymenők társasjáték

A szórakoztató társasjátékok nem mindig egyszerűek, viszont mindenképpen megéri eleget tenni az általuk nyújtott kihívásnak. Egyik ilyen az Agymenők társasjáték, amit az internetről is meg lehet vásárolni, pontosabban a jatekotthon.hu webshop jóvoltából.

Lehetőséget nyújt arra ez a társasjáték, hogy kipróbálhassuk, milyen érzés Sheldon lakótársának lenni, illetve ott vannak a többiek is, akikkel be lehet járni Pasadena utcáit, a Sajttorta gyár teraszát, a képregény-boltot, valamint Wolowitz ordibáló édesanyját. A táblán képtelen helyzetek láthatóak, állandó vitatkozás és vetélkedés, Penny szennyes kosarában igen furcsa fehérneműk stb.

Kicsit bonyolult a játék, de megéri kipróbálni. Magyar nyelvű kiadás, megegyező az angol eredetivel tartalomban és minőségben. Jelenleg 7%-os kedvezménnyel szerezhető be az Agymenők társasjáték, úgyhogy ragadja meg a kínálkozó alkalmat és vásárolja meg gyorsan! Annál is inkább, mivel közelednek a téli ünnepek és nagyon jó szórakozást ígér az egész családnak!