Vodka a legnagyobb márkák képviseletében

vodka

Bizonyos italokat minden évszakban kellemes fogyasztani, de különös alkalom sem kell ahhoz, hogy egy-egy pohárkával elkortyoljunk belőlük. A vodka pontosan ilyen! Nyáron koktél alapanyagaként hűsít, télen pedig tisztán kellemesen felmelegít. Nem kell különleges esemény sem hozzá, elég egy jó kis beszélgetés vagy kerti buli.

A nem kifejezetten karakteres ízű itóka rendkívül sokoldalú. Szinte minden gyümölccsel harmonizál, de „vadabb” fajtái is vannak, mint a paprikás vagy a vaníliás ízesítésűek. A vodka az a bizonyos ital, amiről szinte mindenki úgy tudja, hogy gabonából vagy burgonyából állítják elő. Érdekességként érdemes megjegyezni, hogy ez az ital bizony készülhet szőlőből is.

Nem kell attól tartani, hogy ez vodka címszó alatt konyak vagy bor, hiszen a szőlő aromája egyedülálló módon érvényesül benne. Ha ilyesmit akarunk inni, akkor keressük a Ciroc márkát! Ha pedig maradunk a régi, jól bevált vodka fajtáknál, akkor kóstolgassuk az Absolut vagy a Finlandia rendkívül gazdag termékpalettáját!