Vegánoknak készült növényi sajt itt!

növényi sajt

Az állati eredetű tejjel készült sajtok nem mindenkinek jók. Nemcsak a vegetáriánusok keresik a növényi sajt változatait, ugyanis a tejre érzékenyek is gyakran böngészik a polcokat, hogy megfelelő termékeket szerezhessenek be. A webáruházunkban található speciális élelmiszerek között, mindkét csoport megtalálja a megfelelő terméket.

A növényi sajt kókuszolajjal készül, mégis illatra és ízre nagyon is képes megközelíteni a hagyományos változatokat. Emésztés szempontjából viszont látványosan érzékelhető a különbség. A puffadással, szorulással szenvedők is kipróbálhatják, a B-vitaminban gazdag vega sajt ugyanis jótékonyan hat a bélrendszerre.

A növényi sajt és krémsajt ráadásul a kóser szigorú étrendjével is összeegyeztethető, így bármibe bele lehet tenni, amit máskülönben hagyományos sajttal kéne fogyasztani. Az általunk forgalmazott változatok nem tartalmaznak tartósítószereket és szervezetre káros anyagokat, így a gyerekeknek is bátran lehet adni. Különböző kiszerelésben rendelhet, sok más hasonló termékkel együtt.