Válasszunk olyan márkát, mint a Purito!

Purito

Egyre több felhasználó mutat érdeklődést a természetes összetevők iránt. A Purito megálmodói azt tűzték ki célul, hogy minden általuk gyártott kozmetikum kémiai vegyületektől mentes legyen, vagyis csak természetes összetevőket fognak használni, hogy az arcbőr végre ne szenvedjen tovább, hanem fellélegezhessen.

Ha körbenézünk a nagy bevásárlóközpontok polcain, akkor ennek az ellenkezőjét fogjuk tapasztalni. Rengeteg nagy márka neve áll a polcokon, arra várva, hogy a kosarunkban kössön ki. De mi történik, ha megnézzük az összetevők listáját? Meg fogunk lepődni, de csupa kémiai nevet fogunk találni.

A Puritoval ellentétben, a legtöbb cég az olcsó kémiai vegyületeket részesíti előnyben, ami nekik gazdaságosabb megoldás, az emberi bőr azonban hosszútávon megfizet érte. Szerencsére, a Purito és a hasonló kozmetikumok ma már interneten keresztül is megrendelhetőek, így nem kell a fizikai polcok lehetőségeire támaszkodnunk, hanem szabadon kiválaszthatjuk a nekünk tetsző termékeket és összetevőket.