Túrakerékpárok minden korosztálynak

A biciklik között rengeteg kategória közül válogathatunk. Aki még nem vágott neki hosszabb útnak, az csak legyint és úgy gondolja, mindegy milyen, csak guruljon. Azonban a különféle kategóriák más-más kerékpározási stílust tesznek lehetővé.

A túrakerékpárok esetében, a váznak a kialakításával hosszabb utak megtételére ideális. Az enyhébb terepet is bírják és jól veszik az emelkedőket, a többsebességes hajtásnak köszönhetően. Az alapján is lehet választani közülük, hogy milyen terepen szeretnénk használni.

Hogyha dombosabb területen lakunk, akkor érdemes a többsebességesre voksolni, aminek fejlett váltórendszere van. Így sokkal könnyebb dolgunk lesz az emelkedőkkel. A túrakerékpárok első teleszkóppal rendelkező változatai megállják a helyüket az erdős terepen is.

Csak fel kell szerelni a család bringáit a kocsi biciklitartójára és már indulhat is a kalandos kirándulás! Egy-egy ilyen túra örök élmény lesz a család minden tagjának, főleg a gyerekeknek. A felnőtteknek is remek kikapcsolódást jelentenek a túrakerékpárok.