Tömegnövelő a tápanyagok beszerzéséhez

tömegnövelő

Létfontosságú, hogy minden edzési rendszert egyformán megfontolt étrenddel támasszunk alá, de nem mindig könnyű az étkezésekből megszerezni a szervezetnek szükséges összes tápanyagot. Ezért fordulnak sokan a tömegnövelő termékek felé.

A tömegnövelők magas kalóriatartalmú kiegészítők, amelyek nagymennyiségű fehérjét és szénhidrátot tartalmaznak. Úgy tervezték, hogy segítsenek növelni a súlyt, valamint az izomtömeget. Hasznosak a soványabb embereknek, akik nem erősítik fel könnyen az izmokat, valamint más testalkatúaknak is, akik nagyon intenzíven edzenek. Segíthetnek mindenkinek, aki nehezen tudja beszerezni a szokásos étrendből a szükséges tápanyagot. A tömegnövelők bőséges mennyiségű fehérjét tartalmaznak, de ezekben sokkal több a szénhidrát és a zsír, mint a fehérjeporokban.

Ez azt is jelenti, hogy adagonként sokkal magasabb a kalóriatartalmuk. Webáruházunkban többféle terméket talál majd, amelyek változatos kiszerelésben és mennyiségben rendelhetőek meg, ráadásul ha minket választ, villámgyors kiszállítást biztosítunk.