Térmegújító és egyedi konyha dekoráció

konyha dekoráció

Sok lakásban a konyha az otthon lelke. Itt történnek az étkezések, a családi beszélgetések legtöbbször, ezért fontos, hogy kényelmes és praktikus legyen. Függetlenül, hogy milyen stílusban rendezi be a konyháját, különféle díszítőelemeknek ugyanúgy helye van, mint a lakás többi helyiségében.

Rengeteg egyedi, kézzel elkészíthető konyha dekoráció ötlet kapható az interneten, ami inspiráló tud lenni. A konyha dekoráció lehet modern, de lehet rusztikus is. Egyre népszerűbb a kávéval kapcsolatos dísz, falikép, de főzéssel kapcsolatos falmatricák is kellemesen hatnak az érzékekre.

A különleges formájú üvegekben található, rétegesen lehelyezett őrlemények szintén kellemes látványt nyújtanak, ugyanakkor rusztikus életérzést hoznak a konyhába, de hasonló konyha dekoráció lehet a szárított paprika, hagyma vagy fokhagyma füzér is.

Díszes tányérok, vágódeszkák kerülhetnek a falra, esetleg olyan polcot lehet kialakítani, amiben lekvár vagy befőtt különlegességek kacsintanak vissza. A fűszerek illata is kecsegtető lehet, érdemes néhány cserepes zöldfűszert elhelyezni a konyhapult végébe.