Terepi és laboratóriumi vízkeménység mérő eszközök

vízkeménység mérő

A víz keménységét ma már egyszerűen és precízen lehet mérni. Erre a célra szolgálnak a különböző vízkeménység mérő berendezések. Természetesen nem mindegy, hogy milyen körülmények között kívánjuk ezt az értéket mérni. A felhasználók rendelkezésére állnak a hordozható és a laboratóriumi készülékek, attól függően, hogy milyen szintű pontossággal kívánják az analízist elvégezni.

Az adwa.hu webáruházban többféle vízkeménység mérő eszközök rendelhetőek meg, amelyek számos kiváló tulajdonsággal rendelkeznek. A precizitás természetesen mindegyiknél jelen van, a strammság pedig főleg a terepi változatokat jellemzi. Az EU-ban gyártott termékek mindegyike robosztus kivitelű és cseppálló, hogy még a legrázósabb terepen is helyt tudjanak állni.

Bár a hordozható vízkeménység mérő berendezések is igen magas precizitással mérnek, az extra pontosságú eredményekhez kitűnő választásnak bizonyulnak a laboratóriumi felhasználású típusok. A magas minőségű termékek remek ár/érték arányban szerezhetőek be, ugyanakkor a weboldalon keresztül személyre szabott ajánlatot is lehet kérni.