Személyre szabott szakácskabát rendelés

Szakácskabát rendelés

Amikor egy étterem teljes felszerelésű konyhájában megkezdődik a munka, akkor nemcsak az edényeken, tányérokon és ételeken kell láthatóvá váljon a profizmus, hanem bizony a viseleten is nagy a hangsúly. A szakácskabát rendelés az első lépés, amikor már az étteremvezetőnek megvannak azok a séfek, akikkel működtetni szeretné a helyiséget, valamint azt sikerre vinni.

Cégünk weboldalán számos munkaruhához ideális felsőruházatot talál, a népszerű kereknyakú és galléros pólók mellett, a 10 gombos unisex szakácskabát rendelés is könnyedén megvalósítható.

A fehér vagy fekete színben kapható ruházat széles mérettáblázattal rendelkezik, az XS-től egészen a 4XL-ig van miből válogatni. Amennyiben a szakácskabát rendelés mennyiségben meghaladja az 50 darabszámot, akkor biztos lehet abban, hogy kedvezőbb árakat kap. Ha pedig 200 darab felett rendel, kérhet egyedi ajánlatot is.

A könnyed és kényelmes mozgást biztosító ruhadarab anyagösszetétele lehetővé teszi az emblémázást is, a mosása pedig 85 fok feletti hőfokon történik.